Close
145 307 producten
+31 (0)85 80 81 159 - contact@1001modelbouw.nl

Filters

Scheepsmodelbouw: radiografische schepen 

Er zijn 138 producten.
 • Bekijk
Laat 1 - 96 of 138 artikelen zien
Laat 1 - 96 of 138 artikelen zien

Scheepsmodelbouw: radiografische schepen 

 • Onze selectie van RC boten
  1001hobbies biedt het grootste assortiment aan modelbouwkits online en heeft ook aan de liefhebbers van radiografisch bestuurbare modelbouw gedacht. U vindt een ruime keuze aan RC voertuigen, vliegtuigen, vrachtwagens, tanks, drones, helikopters of boten. Ook is er een groot aanbod aan losse onderdelen en accessoires om het vervoermiddel van uw dromen te realiseren. Wat is modelbouw? Een schaalmodel is een imitatie van een oorspronkelijk voorwerp op een kleinere schaal. Wat houdt RC in? RC is de afkorting van het Engelse ‘radio control’ en betekent radiografisch bestuurbaar. In de wereld van modelbouw kunnen RC modellen op afstand bestuurd worden dankzij radiotransmissie.
 • Radiografische zeilboten
  Radiografische zeilboten
  Tip voor alle liefhebbers van modelbouw: een ruime keuze aan auto's, vliegtuigen of schepen om mee te beginnen. Ombouw en chassis waarmee u het voertuig van uw dromen kunt maken. En ook accessoires, losse onderdelen om uw modellen te verbeteren. Wij hebben ook nog eens meer dan 7000 artikelen onder de radiografische besturing! De grootste merken zijn beschikbaar: Tamiya, T2M, Carson, TM en vele andere!
 • RC elektrische boot
  Zoek in deze categorie alle elektrische afstand bestuurbare boten van de grootste merken. Vind de Thunder Tiger producten Joysway Hobby Dumas Boten, Billing en vele andere merken. U kunt ook alle modellen van accessoires voor alle radiogestuurde boten.
 • Onderzeeër RC
  In deze categorie vindt u : rc boot.

  De belangrijkste merken die wij aanbieden zijn : T2M, KRICK.

  De bestsellers in de categorie zijn : u 278, u -boot typ vii, engine u -boot en sub explorer ii.

  Ontdek het hele gamma !
Close