Close
139 145 producten
+31 (0)85 80 81 159 - contact@1001modelbouw.nl

Filters

Meest gezochte producten

RC vliegtuigen 

Er zijn 721 producten.
 • Onze selectie van RC…
  1001hobbies biedt het grootste assortiment aan modelbouwkits online en heeft ook aan de liefhebbers van radiografisch bestuurbare modelbouw gedacht. U vindt een ruime keuze aan RC voertuigen, vliegtuigen, vrachtwagens, tanks, drones, helikopters of boten. Ook is er een groot aanbod aan losse onderdelen en accessoires om het vervoermiddel van uw dromen te realiseren. Wat is modelbouw? Een schaalmodel is een imitatie van een oorspronkelijk voorwerp op een kleinere schaal. Wat houdt RC in? RC is de afkorting van het Engelse ‘radio control’ en betekent radiografisch bestuurbaar. In de wereld van modelbouw kunnen RC modellen op afstand bestuurd worden dankzij radiotransmissie.
 • Radiografische…
  Radiografische zweefvliegtuigen
  Tip voor alle liefhebbers van modelbouw: een ruime keuze aan auto's, vliegtuigen of schepen om mee te beginnen. Ombouw en chassis waarmee u het voertuig van uw dromen kunt maken. En ook accessoires, losse onderdelen om uw modellen te verbeteren. Wij hebben ook nog eens meer dan 7000 artikelen onder de radiografische besturing! De grootste merken zijn beschikbaar: Tamiya, T2M, Carson, TM en vele andere!
 • Thermische RC Airplane
  Zoek in deze categorie alle vliegtuigen RC van de grootste merken!
 • Electric RC Plane
  Zoek in deze categorie alle vliegtuigen elektrische radiografisch bestuurbare modellen. U vindt een brede selectie van hoogwaardige producten en de vele accessoires die zijn gewijd om ze te vinden. Veel accessoires voor modelvliegtuigen zijn beschikbaar op onze hobby winkel. Aarzel dan niet en kom en ontdek onze selectie van grote merken.
 • RC vliegtuigen beginner
  Ontdek onze selectie van radiografisch bestuurbare vliegtuigen voor beginners! U hoeft geen expert te zijn om wat plezier te hebben. Ontdek het overdekte modellen, maar ook modellen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Beginners zullen in staat zijn om plezier te danken hebben aan het brede scala van RC vliegtuigen die wij aanbieden. Veel hobby accessoires zijn ook beschikbaar. Ideaal in geval van breuk of als u wilt zijn model te veranderen.
  Laat 1 - 96 of 721 artikelen zien
  Laat 1 - 96 of 721 artikelen zien
  Close