Close
138 325 producten
+31 (0)85 80 81 159 - contact@1001modelbouw.nl

Filters

Bouwpakketten 

Er zijn 19 186 producten.
 • Aanbiedingen te monteren…
  In deze categorie vindt u alles in verband met nog te monteren modelbouw terug : vliegtuigmodellen, bootmodellen, militaire modellen, modellen van auto’s, science fiction modellen, etc. 1001hobbies biedt het grootste assortiment aan modelbouwkits ter wereld! Voor het maken van uw creatie heeft u gereedschap nodig: gaande van modelbouwlijm tot een veiligheidsmes (of een snijtang). U vindt ook het nodige om uw creatie in te kleuren met een penseel en verf. De filter maakt het mogelijk om te kiezen uit ons uitgebreid assortiment aan schaalmodellen : zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk science fiction modellen traceren (Star Wars, Star Trek), maar evengoed zoeken naar de schaal (model op schaal 1/72 bijvoorbeeld). De schaal geeft de omvang van het model aan : zo is een model op schaal van 1/48 48 kleiner dan het oorspronkelijk model. Modelbouw is een hartstochtelijke hobby die uw creativiteit, uw geduld en uw interesse voor geschiedenis stimuleert.
 • Onze selectie van modellen
  In deze categorie vindt u : modelboot bouwpakket, modelauto bouwpakket, ruimtemodel - raket, ruimtevaartuig, enz. om zelf te monteren en te schilderen en modelvliegtuigen.

  De belangrijkste merken die wij aanbieden zijn : Revell, Heller, Airfix en Hobby Boss.

  De bestsellers in de categorie zijn : r.m.s titanic 100th anniversary edition includes 6 paints glue and brush 3 postcards replica menu and replica promotional brochu, citroën c4 2010 1:43, peugeot 206 wrc 2003 kit 6 en ariane iv cadet - paints and brush included.

  Ontdek het hele gamma !
 • Assortiments maquettes
 • Constructiespelen

  Bouwsets van allerlei merken: Cobi, Nanonblocks, Brixies, etc. Ontdek onze bouwpakketten, u heeft alle keus wat betreft de bouwstenen, bouwsets, monumenten, etc. 

  Laat 1 - 96 of 19186 artikelen zien
  Laat 1 - 96 of 19186 artikelen zien
  Close