Close

Derniers Posts

Verslag van Paris est Ludique - 1001Hobbies
Vind ons verslag van Paris est Ludique 2019 en onze selectie foto's van de activiteiten!
le Jul 3, 2019 | par Hugo Maureau
1001Hobbies à Paris est Ludique
le Jun 21, 2019 | par Hugo Maureau & Richard Yammine
1001 Modelbouw wordt 1001 Hobby’s!
Al bijna 10 jaar, staat 1001 modelbouw elke dag vol enthousiasme voor u klaar en biedt een breed assortiment aan, om...
le May 27, 2019 | par Hugo Maureau et Richard Yammine

Commentaires Actuels

1001 Modelbouw wordt 1001 Hobby’s!

Posté le: May 27, 2019 | Auteur: Hugo Maureau et Richard Yammine

Al bijna 10 jaar, staat 1001 modelbouw elke dag vol enthousiasme voor u klaar en biedt een breed assortiment aan, om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw hobby.

1001 Modelbouw wordt 1001 Hobby’s!

Jarenlang hebben we onze expertise, onze vaardigheden en onze passie voor modelbouw met u gedeeld. Uw bent getuige geweest van ons groei, wij zijn getuige geweest van de ontwikkeling van uw talent en meesterwerken. Een sterke gemeenschap, met wie we altijd graag onze passie hebben gedeeld. Of het nu via e-mail, telefoon, social media of direct in onze winkel is, u bent altijd welkom geweest!

Nog altijd de specialist in modelbouw, maar 1001 Modelbouw breidt uit en wordt… 1001Hobbies.

Om zoveel mogelijk gepassioneerde hobbyisten tevreden te houden en te verassen met de nieuwste producten, gaan we onze categorie, creatieve en educatieve hobby’s, vanaf nu elke dag uitbreiden met nieuwe producten en leveranciers.

Games Workshop

tdhaSV-YbN5CBzBAwSPR1SsqmAt2WnahemUOOLLp
Games Workshop, gespecialiseerd in figuren, zij produceren futiristische en middeleeuwse wargames met behulp van figuren zoals Warhammer, Warmaster, Mordheim, Blood Bowl voor fantasieën en Warhammer 40.000, Epic, Inquisitor, Necromunda, Battlefleet Gothic, Gorkamorka voor futuristische thema's!

Bandai

rXhhUw51XEZ7aj8S9tqOwkSg8tYwRWUXX-4JlbeN

Bandai staat op plek 3 in de lijst van werelds grootste speelgoedfabrikanten. Dit merk biedt u een groot assortiment aan producten, uit films (Star Wars), tv-series of Japanse cultuur zoals, Gundam, One Piece, Dragon Ball Z en vele anderen!

Wooden City

zbTpZaLRuewCNmMBRFl3wwFVwg2g_XsH8g6nR8XQ

Behalve dat het een fabrikant is, die gespecialiseerd is in kwalitatieve hout producten. Zoals zelf in elkaar te zetten mechanische modellen, klokken, 4X4, windmolens, draaimolens tot aan 3D-puzzels. Zijn ook nog is alle producten van Wooden City voorzien van een eco-label! U heeft geen lijm of andere chemische producten meer nodig om te monteren! Het is tijd om met natuurlijke producten te werken!

Artesania latina

f8nEXswJVnLHjBoC3dWwfQ4UEKfaRrkSfeUlv7bx

Sinds 1970 biedt Artesania Latia u, hoogwaardige gedetailleerde bootmodellen aan! U vindt de meest gedetailleerde boten uit de geschiedenis, zoals de Hermione, La Fayette, Belem ... maar hun assortiment is breder dan alleen boten, ze maken namelijk ook vliegtuigen, spaarpotten, globes en nog veel meer!

Arckit

L2Tj_DX1CxKpyKNSszTFzNvj_vucRwr00g08gstc

Arckit, schudt de ware architect wakker in u! Het doel van deze Ierse fabrikant is om architectuur voor iedereen toegankelijk te maken! Met de modellen van Arckit kunt u uw ideeën tot leven brengen, dankzij de veranderlijke en oneindige monteermogelijkheden. De producten zullen zeker in de smaak vallen bij, studenten, architecten, kinderen en amateurs!

Schreiber Bogen

MLMEB7w_CY2ebXYp5LeSZA-DYSv_djRzUgxeJEgv
Wie zei dat karton geen hoogwaardig materiaal was om modellen mee te realiseren? SCHREIBER-BOGEN, specialist in kartonnen modellen, is het levende bewijs dat het mogelijk is! Dit merk biedt u een breed assortiment aan monumenten en bezienswaardigheden aan, uit alle hoeken van de wereld, zoals de Eiffeltoren, de Empire State Building, het Romeinse Colosseum... Bovendien blijft u sprakeloos door het realistische beeld van, de vliegtuigen, boten en andere gebouwen.

Aedes Ars

L9J3FBn9ZXn-7oQPWU6Eo0H5JphlOn5ye4tCS9mG

Bakstenen worden al zeer lang als bouw materiaal gebruikt in het dagelijkse leven, maar ook in de wereld van modelbouw. Aedes Ars staat bekend om zijn modellen gemaakt van kleine bakstenen en om zijn geëmailleerde vierkante mozaïeken. U kunt veel gebouwen vinden om te bouwen met echte baksteentjes van topkwaliteit! Laat u verleiden door nieuwe modellen gemaakt van echte stenen!

Umbum

2cAJ9ypUUEBYzubjMNM5Tl0viF_Nf_R1B95GLVTP

Ze worden door veel professionals erkend voor hun hoogwaardige kwaliteit en zij hebben vele prijzen gewonnen, waaronder het product van het jaar, op de "Model Hobby" -beurs in Praag in 2002. Om de Umbum-modellen te monteren heeft u geen toebehoren nodig, zoals lijm verf etc. het is namelijk eenvoudig met de handen te monteren. Het productassortiment stelt u in staat om unieke werelden te creëren, zoals de middeleeuwen met katapulten, tavernes, molens …

Prince August

uGV8iLWgWXZB9xwoEDgIXDPwu8GphVCK8MD9q1gY

Prince August is een Frans bedrijf, gespecialiseerd in verven en metalen mallen voor beeldjes. Zij bieden u een uitzonderlijk assortiment kleuren, die allemaal in water verdund en met elkaar gemengd kunnen worden! U zult de kwaliteit van de verf zeker waarderen en vergeet niet hun waardevolle tips over verf!

Santa Fixies

tLrSATqssqPVdJ0mlncvdhyB3Jlz9HQ0BgdgCA-f

SprayBike is de specialist in stadsfietsen! U vindt alles wat een stadsfietser nodig heeft om door de stad te rijden: fietsen, wielen, vaste versnellingen, sturen, krukken, hangsloten, pedalen, alle benodigdheden zoals, helmen, veiligheidsbrillen, handschoenen, broeken, sweat-shirts en sokken. Kortom een ruime keuze uit een mooi assortiment!

CCHobby

4u1KH9a5Kip8js3DyDP0Pg6GlO-kCplgXwgAAIsu

CC Hobby wil de creativiteit in mens bevorderen. Zij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, ze zijn experts en reizen door de hele wereld om de beste producten voor u en ons te selecteren, die aansluiten bij de huidige interesses van mensen: sieraden, feestartikelen, modellering, wenskaarten, allerlei textiel producten en nog veel meer!

Veel andere nieuwe leveranciers en nieuwe categorieën, zullen te vinden zijn bij 1001 Hobby’s. U kunt een breed scala vinden aan benodigdheden voor creatieve hobby’s. Of het nu gaat om papier en schrijfwarendecoratiematerialentextiel en garenbeeldende kunst en meer; Of juist om bordspellenwargamesspellen voor buiten, dit alles is de komende maanden allemaal te ontdekken bij 1001 Hobby’s!

Ook de lay-out en omgeving van onze website zal worden vernieuwd, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo wordt het navigeren op de website makkelijker gemaakt en worden de filters nauwkeurig aangepast op uw zoekopdracht, om het winkelen bij 1001 Hobby’s nog leuker te maken. Wij waarschuwen u nu alvast voor overmatig shopgedrag! Onze professionaliteit en servicekwaliteit daarentegen blijven onveranderd. U kunt ons nog steeds bereiken via e-mail, telefoon, de chat op onze website en zelfs op Facebook! Van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 18:00 uur, zal ons team van de klantenservice u van harte verwelkomen en u graag verder helpen.


Commentaires (0)

Pas de commentaires

Ajouter commentaire

Vous devez vous connecter pour ajouter des commentaires.

Close