Routemaster, Londen & Country, Highway 406, Reigate LT Garage Corgi OM46313B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding! -6%

Routemaster, Londen & Country, Highway 406, Reigate LT Garage

Corgi
€ 40,73€ 43,33-6%

-4% korting met de 1001-prime kaart (meer info)

Heb je haast? Klik hier om een ander product te kiezen dat vandaag wordt verzonden

3 Items

check Wordt binnen 2 tot 4 weken

Internationale levering

Levering vanaf %MINIMAL_DATE%

  Beveiligde betaling

IDeal, Creditcard, overschrijving, Betaling in 3 gedeelten, vanaf €200

  Gratis verzending

Vanaf €69

  Tevreden of geld terug

Retourneer binnen 30 dagen

  Onze specialisten verlenen u service

Advies per telefoon / chat.

Busminiatuur (reeds gemonteerd)
Schaal : 1/76

Busminiaturen Routemaster, Londen & Country, Highway 406, Reigate LT Garage
AEC London Country, Tweekleurig groen, Leatherhead Als gevolg van busderegulering in 1986, namen veel nieuwe operatoren buiten Londen, evenals verschillende traditionele operatoren, het iconische AEC als een goedkoop en betrouwbaar voertuig om te beschermen, of te ontwikkelen, hun routes en diensten. Tegen 1990 had London Country South West de vlootnaam van Londen Londen aangenomen, maar de naam van het bedrijf werd pas in 1993 officieel gewijzigd. Londen Country kocht later dat jaar RM1183 van Southend Transport en gebruikte het op Surrey Schools & amp; rsquo; route 418 aanvankelijk, terwijl ze nog steeds in Southend-livrei waren. Toen hij afstudeerde voor kerstinkoopdiensten op de routes 406 en 408, werd de tweekleurige groene livrei van het Londense land toegepast, waarschijnlijk in de mooiste livrei gedragen door een AEC. Werkt op een op Leatherhead gebaseerde route 406, 408, 410,414 en 473 in 1994, evenals de vrijetijdsbussen van Surrey Hills, aan het einde van 1994 werd 183 CLT gereviseerd en opnieuw geschilderd in groen Lincoln. Verkocht op Nostalgiabus voor gebruik op route 306, Kingston naar Epsom, het werd in december 1997 tijdens een brandstichtingsaanval vernietigd. Let op Een productafbeelding van het product gebruikt voor illustratiedoeleinden London Transport en & nbsp; & nbsp; zijn geregistreerde handelsmerken van Transport for London. New Routemaster is een geregistreerd transportontwerp voor Londen. Geproduceerd onder licentie van Corgi.Let op: een productafbeelding van het product gebruikt voor illustratiedoeleinden London Transport en & nbsp; & nbsp; zijn geregistreerde handelsmerken van Transport for London. New Routemaster is een geregistreerd ontwerp van transport voor Londen. Geproduceerd onder licentie van Corgi.Let op: een productafbeelding van het product gebruikt voor illustratiedoeleinden London Transport en & nbsp; & nbsp; zijn geregistreerde handelsmerken van Transport for London. New Routemaster is een geregistreerd ontwerp van transport voor Londen. Geproduceerd onder licentie van Corgi.

Schaal : 1/76
Schaal 1/76 is ideaal voor militaire modelbouw en figuren . Dit betekent dat het model 76 maal kleiner is dan het levensechte voorwerp. Bijvoorbeeld, een tankmodel op schaal 1/76 zal 6,5 cm lang zijn als het voorwerp in het echt 5 m is (of 500 cm). De figuren op schaal 1/76 zijn ongeveer 2,3 cm hoog. Schaal 1/76 is compatibel met schaal 1/72.

Soort product : Busminiatuur
Busminiaturen zijn reeds geassembleerd. Er is geen gereedschap nodig. Miniaturen worden geverfd en gedecoreerd geleverd. U kunt ze natuurlijk altijd met een andere kleur beschilderen. Vervolgens kunt u ze in een vitrine zetten of ermee spelen..

Voor meer informatie over de formaten en de schalen hier

Productnummer : 46313B
Andere benamingen : OM46313B - OM46313B - 46313B
OM46313B
0.90 kg
Busminiatuur (reeds gemonteerd)
Datasheet
Soort product
Busminiatuur
Schaal
1/76
Montage
reeds gemonteerd
Korting
-5%

About Corgi

Corgi is een merk dat de volgende soorten producten aanbiedt : Vliegtuigminiatuur, Miniatuur van auto's, Busminiatuur, Vrachtwagenminiatuur.De bestsellers van deze fabrikant bij 1001Hobby's zijn : Puma HC.1 XW220 72 Squadron RAF Aldergrove 1997, JAMES BOND ASTON MARTIN TWEEPAKKET, James Bond - Aston Martin DBS 'Casino Royale' en Mr Bean, Mr Bean's Mini .Ontdek het hele gamma !

 View more..
 Klantbeoordelingen en beoordelingen
Niemand heeft nog een recensie gepost
 Reviews

Be the first to write your review !

Klantenfoto's

Er zijn geen afbeeldingen gevonden voor dit product om te laten zien