Nieuwe Routemaster, Londen Go-Ahead, 88 Camden Town Corgi OM46619A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nieuwe Routemaster, Londen Go-Ahead, 88 Camden Town

Corgi
€ 44,16

-4% korting met de 1001-prime kaart (meer info)

block Niet op voorraad

Internationale levering

  Beveiligde betaling

IDeal, Creditcard, overschrijving, Betaling in 3 gedeelten, vanaf €200

  Gratis verzending

Vanaf €69

  Tevreden of geld terug

Retourneer binnen 30 dagen

  Onze specialisten verlenen u service

Advies per telefoon / chat.

Busminiatuur (reeds gemonteerd)
Schaal : 1/76

Busminiaturen Nieuwe Routemaster, Londen Go-Ahead, 88 Camden Town
Gevormd op 1 januari 1859, was de London General Omnibus Company (LGOC) een samensmelting van de vele onafhankelijke door paarden getrokken omnibusdiensten die toen in Londen opereerden en, door nationalisatie in 1933, de grootste exploitant in Londen was. De deregulering van Londense busdiensten in de jaren tachtig leidde in 1989 tot London Transport en creëerde een reeks busbedrijven met namen van geografische of historische betekenis voor de hoofdstad, waaronder London General Transport Services Limited. De nieuwe Londense generaal werd aanvankelijk geprivatiseerd door management buy-out, maar werd vervolgens in mei 1996 overgenomen door de Go-Ahead Group en werd de grootste busmaatschappij in Londen. De London Heritage Heritage-livery grijpt terug naar de Edwardiaanse hoogtijdagen van de LGOC en is hier vertegenwoordigd op LTZ 1050, opererend op route 88, de voormalige & lsquo;Clapham Omnibus & rsquo; route die loopt van Camden Town naar Clapham Common, via het centrum van Londen, waar op 22 augustus 2015 Nieuwe Routemasters werden geïntroduceerd. London Transport en zijn geregistreerde handelsmerken van Transport for London. Nieuwe Routemaster is een geregistreerd transportontwerp voor Londen. & Nbsp; Geproduceerd onder licentie van Corgi.

Schaal : 1/76
Schaal 1/76 is ideaal voor militaire modelbouw en figuren . Dit betekent dat het model 76 maal kleiner is dan het levensechte voorwerp. Bijvoorbeeld, een tankmodel op schaal 1/76 zal 6,5 cm lang zijn als het voorwerp in het echt 5 m is (of 500 cm). De figuren op schaal 1/76 zijn ongeveer 2,3 cm hoog. Schaal 1/76 is compatibel met schaal 1/72.

Soort product : Busminiatuur
Busminiaturen zijn reeds geassembleerd. Er is geen gereedschap nodig. Miniaturen worden geverfd en gedecoreerd geleverd. U kunt ze natuurlijk altijd met een andere kleur beschilderen. Vervolgens kunt u ze in een vitrine zetten of ermee spelen..

Voor meer informatie over de formaten en de schalen hier

Productnummer : 46619A
Andere benamingen : OM46619A - OM46619A - 46619A
OM46619A
0.90 kg
Busminiatuur (reeds gemonteerd)
Datasheet
Soort product
Busminiatuur
Schaal
1/76
Montage
reeds gemonteerd

About Corgi

Corgi is een merk dat de volgende soorten producten aanbiedt : Vliegtuigminiatuur, Miniatuur van auto's, Busminiatuur, Vrachtwagenminiatuur.De bestsellers van deze fabrikant bij 1001Hobby's zijn : Puma HC.1 XW220 72 Squadron RAF Aldergrove 1997, JAMES BOND ASTON MARTIN TWEEPAKKET, James Bond - Aston Martin DBS 'Casino Royale' en Mr Bean, Mr Bean's Mini .Ontdek het hele gamma !

 View more..
 Klantbeoordelingen en beoordelingen
Niemand heeft nog een recensie gepost
 Reviews

Be the first to write your review !

Klantenfoto's

Er zijn geen afbeeldingen gevonden voor dit product om te laten zien